Hjørring Kommune har netop sat navne på de ti nye skolecenterchefer, der skal føre den nye skolestruktur ud i livet.

 

Der er artige overraskelser på listen, som Hjørring Kommune netop har ofentliggjort. Eksempelvis skal Søren Chr. Jensen, der er leder på Holmegårdskolen i Hjørring, være ny skolecenterchef i Hirtshals, hvor Hirtshals Skole overlevede, mens Ulvkærskolen måtte lukke.

Der er derimod hverken blevet plads til Lars E. Christiansen eller Troels Mikaelsen på det nye kommunale kort over de øverste skolebosser.

Mads Albertsen er også ny i Vrå, men han er centerchef i øjeblikket i Tannisbugt Skolecenter med Bindslev og Tversted skoler. Også Jan Breivik er ny i Tårs, men han har også centerchefs-erfaring, idet han p.t. er chef i et center, der dækker Tornby-Bjergby-Horne. Michael Slot Pihl, der i øjeblikket er chef i Løkken Skolecenter, skal efterfølge Søren Chr. Jensen på Holmegårdskolen. Løkken bliver en del af det nye distrikt med Vrå Skole.

De nye centerledere pr. 1. august 2011:

Hirtshals skolecenter: Søren Christian Jensen

Sindal skolecenter: Ole Sørensen

Tårs skolecenter: Jan Breivik

Vrå skolecenter: Mads Albertsen

Højene skolecenter: Michael Harritslev

Lundergård skolecenter: Karsten Poulsen

Holmegård skolecenter: Michael Slot Pihl

Muldbjerg skolecenter: Jakob Borup

Bagterp skolecenter: Palle Broder Kristensen

Hjørring ny 10. center: Anni Stilling

"Centerlederne på skolerne i den fremtidige skolestruktur står overfor en stor og kompleks opgave med at samle og lede skolerne gennem strukturændringerne. I perioden frem til juli 2011 er de ledere af både den gamle og den nye skole. De vil i samarbejde med forvaltningen og de kommende ledelsesteam planlægge opstarten på de nye skoler i de kommende måneder. Sammen med det øvrige personale på de "gamle" skoler vil de samtidig sikre en god afslutning og overgang til de nye skoler for alle børn og voksne", hedder det i en pressemeddelelse fra Hjørring Kommune.

Senere i processen skal skolecentercheferne finde ud af, hvilke ledere de vil have på de undervisningssteder, der er tilknyttet hovedskolen.

Det er direktionen i Hjørring Kommune, der har ansat de nye skolecenterchefer.

Forliget om den nye skolestruktur i Hjørring Kommune medfører, at syv skoler lukker efter sommeferien, mens fir skoler mister deres overbygning.

 

Artikel bragt i Nordjyske d. 3. december

Astrup - De aktives by i Vendsyssel
Lav din egen hjemmeside med mono.net